Klubnyheder

STØT KLUBBEN - 2 FANTASTISKE TILBUD

16. marts 2023, 10.04
                       

STØT AARHUS BADMINTONKLUB

Udover tonsvis af træning, fælles trænings camps, hyggelige arrangementer og andre aktiviteter har du mulighed for at gøre brug af en masse gode tilbud, der er fordelagtige for både dig og klubben. Det skyldes, at vi hos Aarhus Badmintonklub samarbejder med en masse lokale virksomheder, der ønsker at støtte vores klub.

Når du booker et uforpligtende møde med Spar Nord, får du ikke kun et servicetjek af din økonomi – du bidrager også med værdifulde kroner i klubkassen. Efter hvert møde støtter Spar Nord nemlig Aarhus Badmintonklub med 500 kr. Derudover har vi også indgået et nyt samarbejde med energiselskabet Strømlinet, som støtter Aarhus Badmintonklub med 400 kr., når du tilmelder dig som ny kunde.

Så spar penge på din elregning ved Strømlinet eller få et uforpligtende økonomitjek hos Spar Nord og støt samtidig Aarhus Badmintonklub.

Vi håber, du vil bakke op omkring tilbuddene og benytte dig af de mange fordelagtige muligheder, der gavner både dig og AB.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter R Jensen mobil 2145 1830

// AARHUS BADMINTONKLUBW1siziisijiwmjmvmdevmzavynq2egn6cxppd19xzwjiyw5uzxitmtywedywmc1wec1taw5rbhvibwluymfuay5qcgcixv0?sha=eb38fefec1a35edd