Nye Medlemmer

Har du lyst til at spille badminton i AB?


I AB har vi plads til både øvede spillere i alle aldre samt nybegyndere op til ca. 12 år.

Vi har flere muligheder, hvor vi ønsker at inddele spillerne så man havner i et godt fællesskab og samtidig passer nogenlunde på niveau med holdkammeraterne. I AB vil du hurtigt blive god til badminton, samtidig med at det er sjovt, da vi har et unikt trænerteam. 

Sæsonen følger mere eller mindre skoleåret, med opstart i august og sæsonafslutning i juni: Sæsonen 2024/25 starter den 12. august 2024.


Her er en lille beskrivelse af vores begynderhold:


Minitonholdene (5-8 år)

Miniton er badminton for de yngste af vores spillere og foregår i weekenderne i AB-hallen. Det er badminton på børnenes præmisser med en legende tilgang. Her har man sine forældre (eller bedsteforældre, søskende etc.) med til træningen. Læs mere om miniton her.

  • Lørdage kl. 9:00 - 10:00 (5-7-årige)
  • Søndage kl. 16:45 - 18:00 (6-8-årige)

Frederiksbjergholdet (ca. 8-12 år)

I Frederiksbjerg-hallen har vi om onsdagen et hold for nye eller letøvede spillere. Det er også AB's trænere der står for træningen i Frederiksbjerghallen.

  • Onsdage 15:00 - 16:00

Begynderholdene (ca. 7-9 år)

Vi har to hold for begyndere og letøvede spillere, der foregår i AB-hallen på tirsdage og torsdage. Går du på enten Rosenvangsskolen eller Forældreskolen kan du blive hentet i skolen og fulgt til badminton ved vores følgeordning.

  • Tirsdage 14:30 - 15:30
  • Torsdage 15:00 - 16:00Hvilket hold passer bedst til dig?
 Eller passer man ikke ind på et af ovenstående hold? Tag en snak med os - se info i den grønne kontaktboks nedenfor. Eller kom forbi os i hallen og snak med træneren.

Her er et overblik over mulighederne for nye spillere

Ønsker du at høre mere om, hvordan man bliver ny badmintonspiller i AB, kan du kontakte Helene Petersen:

Helene Petersen

Mobil: 53589300

helene@ab-aarhus.dk

Venteliste til AB Ungdom

Ønsker du at spille badminton i Aarhus Badmintonklub, kan du skrive dig på vores venteliste med nedestående formular. 

Vi benytter Holdsport som administrationsredskab i klubben. Har du allerede en brugerprofil på Holdsport, kan du klikke på "log på" under tilmeldingsknappen.

Ved tilmelding bliver klubben informeret, hvorefter vi besvarer din anmodning hurtigst muligt, i forhold til at komme på det rigtige hold. Vi kan desværre ikke garantere at der er ledig pladser. Kontakt Helene Petersen for mere information: helene@ab-aarhus.dk

Vigtigt: Brug kommentarfeltet til vigtige oplysninger: Har man feks. aftalt tilmeldingen med én fra klubben, kan aftalen kort beskrives i kommentarfeltet