Klubnyheder

AB styrker organisationen med Peter R. Jensen

12. maj 2022, 12.01

Aarhus Badmintonklub har gennem mange år markeret sig stærkt i dansk og internationalt badminton. Ambitionen er fortsat at indtage den rolle, men vi må også konstatere, at kravene til at drive en bredde- og elitebadmintonklub bliver større og større. Derfor styrker vi nu organisation med Peter R. Jensen, som mange i badmintonverdenen vil kunne nikke genkendende til.

 

Peter skal være ’højre hånd for bestyrelsen’, og være med til at styrke relationen til klubbens sponsorer og udviklingen af klubben i bred forstand. Samtidig skal han understøtte cheftræner Thomas Damgård med at udvikle ligaholdet/resten af seniorafdelingen og ungdomscheftræner Morten Hemmersam med ungdomsarbejdet (både overfor bredden og i forhold til talentudvikling).

 

Peter har været i badmintonverdenen i mange år bl.a. sportschef/træner i Vendsyssel Badminton, ungdomslandsholdstræner og træner for New Zealands landshold. Senest har han været sportschef/cheftræner i Greve Badminton og leder/træner at Stenhus Badminton College/Badminton Europe Center of Excellence.

 

Vi glæder os mig til at arbejde sammen med Peter, og håber at hele klubben vil tage godt imod ham.

W1siziisijiwmjivmdkvmdkvmxp2dhlzcjl4nwhfquitu2t5c2nyyxblcmvrbgftzs5qcgcixv0?sha=1a6e6e89af52652f